25 aug 2016 08:16

25 aug 2016 08:16

Champions League väntar Wendt

FOTBOLL

Det blir spel i Champions League för Oscar Wendt och hans Borussia Mönchengladbach.

På onsdagen hemmabesegrades schweizisiska Young Boys med hela 6–1 i playoff, vilket gav avancemang med totalt 9–2. Det betyder att laget är klart för gruppspelet i Champions League. Wendt spelade dock inte utan fick se matchen från avbytarbänken.

Det här är andra gången som Borussia Mönchengadbach kvalificerar sig för gruppspelet i Champions League. Laget var med även förra säsongen, men slutade sist i en grupp med Manchetser City, Juventus och Sevilla.

Gruppspelet för den här säsongen lottas torsdag kväll.

På onsdagen hemmabesegrades schweizisiska Young Boys med hela 6–1 i playoff, vilket gav avancemang med totalt 9–2. Det betyder att laget är klart för gruppspelet i Champions League. Wendt spelade dock inte utan fick se matchen från avbytarbänken.

Det här är andra gången som Borussia Mönchengadbach kvalificerar sig för gruppspelet i Champions League. Laget var med även förra säsongen, men slutade sist i en grupp med Manchetser City, Juventus och Sevilla.

Gruppspelet för den här säsongen lottas torsdag kväll.