26 aug 2016 20:59

26 aug 2016 20:59

Ny förlust för Ulvåker

FOTBOLL: DIVISION 4 NORRA

Kräftgången fortsätter för Ulvåker i fotbollsfyran och på fredagen blev det en ny förlust när Skara vann med klara siffror hemma på Sparbanken Arena.

Skara ledde med 3–0 redan i paus och efter det hade Ulvåker en tuff uppgift framför sig. Bortalaget fick dock in en reducering och flyttade fram för att komma ännu närmare, men det slutde med att Skara gjorde både 4–1 och 5–1.

Förlusten betyder att Ulvåker ligger kvar på kvalplatsen och läget blir tuffare och tuffare för ulvarna som behöver vända trenden snarast.

– Vi är inte där vi var innan sommaren och jag vet inte riktigt vad det beror på, men det handlar om passningskvalitet och rörelse utan boll. Vi står stilla och spelar fotboll, säger Ulvåkers tränare Joakim Rosin besviket.

– Nu måste vi höja oss ett par snäpp och börja spela för klubbmärket på bröstet för att ta de poäng som behövs.

Mål, Ulvåker: Mikael Johansson.

Skara ledde med 3–0 redan i paus och efter det hade Ulvåker en tuff uppgift framför sig. Bortalaget fick dock in en reducering och flyttade fram för att komma ännu närmare, men det slutde med att Skara gjorde både 4–1 och 5–1.

Förlusten betyder att Ulvåker ligger kvar på kvalplatsen och läget blir tuffare och tuffare för ulvarna som behöver vända trenden snarast.

– Vi är inte där vi var innan sommaren och jag vet inte riktigt vad det beror på, men det handlar om passningskvalitet och rörelse utan boll. Vi står stilla och spelar fotboll, säger Ulvåkers tränare Joakim Rosin besviket.

– Nu måste vi höja oss ett par snäpp och börja spela för klubbmärket på bröstet för att ta de poäng som behövs.

Mål, Ulvåker: Mikael Johansson.