27 aug 2016 18:39

27 aug 2016 18:39

Tung förlust för IFK Hjo

OTBOLL: DIVISION 4 NORRA

Falköpings FK vann med uddamålet mot IFK Hjo på Odenplan.

IFK Hjo föll tungt på Odenplan mot Falköpings FK. FFK tog ledningen efter 25 minuters spel och 1–0 stod sig sedan matchen ut.

– Det är surt att vi inte får med oss några poäng alls, säger tränaren Per Ruckman.

– Vi gjorde ingen bra första halvlek. Då var Falköping bättre och vi var slarviga i vårt spel. Vi tappade boll på mitten och var inte tillräckligt noggranna i uppspelsfasen. I den andra halvleken är det en helt annan match. Då skapar vi mycket och vi väntade mer eller mindre bara på en kvittering, fortsätter Ruckman.

Segern för FFK innebär att Falköpingslaget fortsatt är med i kampen om en kvalplats uppåt i seriesystemet. IFK Hjo behöver ta några poäng till för att känna sig helt säkra för att nå ett nytt kontrakt.

Plusbetyg i IFK Hjo till Joakim Engstrand.

Mål: Falköpings FK: Linus Willbo.

IFK Hjo föll tungt på Odenplan mot Falköpings FK. FFK tog ledningen efter 25 minuters spel och 1–0 stod sig sedan matchen ut.

– Det är surt att vi inte får med oss några poäng alls, säger tränaren Per Ruckman.

– Vi gjorde ingen bra första halvlek. Då var Falköping bättre och vi var slarviga i vårt spel. Vi tappade boll på mitten och var inte tillräckligt noggranna i uppspelsfasen. I den andra halvleken är det en helt annan match. Då skapar vi mycket och vi väntade mer eller mindre bara på en kvittering, fortsätter Ruckman.

Segern för FFK innebär att Falköpingslaget fortsatt är med i kampen om en kvalplats uppåt i seriesystemet. IFK Hjo behöver ta några poäng till för att känna sig helt säkra för att nå ett nytt kontrakt.

Plusbetyg i IFK Hjo till Joakim Engstrand.

Mål: Falköpings FK: Linus Willbo.