28 aug 2016 20:48

28 aug 2016 20:48

Söndagens fotboll

Division 6 Mariestad

FORSVIK–BJÖRSÄTER

3–3 (1–1)

Mohamad Alsebaeis hattrick räckte inte till tre poäng för Forsvik som kryssade mot tabelltvåan Björsäter under söndagen.

– Vi skapar många bra chanser och gör en bra match. Vi tappar 3–2 med fem minuter kvar efter slarv i försvaret. Jag anser att vi borde ha vunnit den här matchen, säger Forsviktränaren Åke Engvall som plussar extra för tremålsskytten Alsebaeis vassa insats.

Mål: F: Mohamad Alsebaei 3.

Division 6 Falköping

FLOBY IF–STENSTORPS IF

2–3 (0–0)

Stenstorps IF svarade för en stark insats när de besegrade serieledande Floby IF på bortaplan. Floby tog ledningen i början av den andra halvleken men Stenstorp vände på matchen. Med fem minuter kvar kvitterade Floby på straff innan gästerna fick sista ordet med ett segermål på matchens sista spark.

– Det var en bra laginsats där alla gör det bra. Skönt att vinna och nu hakar vi på i toppen och det känns skoj. Det blir en intressant avslutning på seriespelet, säger Stenstorps tränare Simon Wilsson.

Mål: Stenstorps IF: Simon Wilsson, Sebastian Sjöberg, Robert Larsson.

IGELSTORPS IK–KORSBERGA IF

0–2 (0–0)

Efter en mållös första halvlek avgjorde Korsberga IF matchen i den andra halvleken.

– Det kändes som om vi var laget som var närmast segern. Vi skapade mest. Igelstorp på bortaplan är alltid en tuff uppgift och det var det även den här gången. Vi tog vara på våra chanser i andra halvlek och kunde vinna. Tre riktigt sköna och viktiga poäng för oss, kommenterar Korsbergas tränare Johan Bergström som hyllade målvakten och backlinjens arbete.

Mål: Korsberga IF: Jonas Karlsson 2.

Division 3 östra, damer:

ÅSARP-TRÄDET/REDVÄG–NORRA FÅGELÅS

2–3 (0–1)

Topplaget Norra Fågelås tog tre nya poäng och behåller serieledning efter 3–2-segern borta mot Åsarp-Trädet/Redväg.

Division 6 Mariestad

FORSVIK–BJÖRSÄTER

3–3 (1–1)

Mohamad Alsebaeis hattrick räckte inte till tre poäng för Forsvik som kryssade mot tabelltvåan Björsäter under söndagen.

– Vi skapar många bra chanser och gör en bra match. Vi tappar 3–2 med fem minuter kvar efter slarv i försvaret. Jag anser att vi borde ha vunnit den här matchen, säger Forsviktränaren Åke Engvall som plussar extra för tremålsskytten Alsebaeis vassa insats.

Mål: F: Mohamad Alsebaei 3.

Division 6 Falköping

FLOBY IF–STENSTORPS IF

2–3 (0–0)

Stenstorps IF svarade för en stark insats när de besegrade serieledande Floby IF på bortaplan. Floby tog ledningen i början av den andra halvleken men Stenstorp vände på matchen. Med fem minuter kvar kvitterade Floby på straff innan gästerna fick sista ordet med ett segermål på matchens sista spark.

– Det var en bra laginsats där alla gör det bra. Skönt att vinna och nu hakar vi på i toppen och det känns skoj. Det blir en intressant avslutning på seriespelet, säger Stenstorps tränare Simon Wilsson.

Mål: Stenstorps IF: Simon Wilsson, Sebastian Sjöberg, Robert Larsson.

IGELSTORPS IK–KORSBERGA IF

0–2 (0–0)

Efter en mållös första halvlek avgjorde Korsberga IF matchen i den andra halvleken.

– Det kändes som om vi var laget som var närmast segern. Vi skapade mest. Igelstorp på bortaplan är alltid en tuff uppgift och det var det även den här gången. Vi tog vara på våra chanser i andra halvlek och kunde vinna. Tre riktigt sköna och viktiga poäng för oss, kommenterar Korsbergas tränare Johan Bergström som hyllade målvakten och backlinjens arbete.

Mål: Korsberga IF: Jonas Karlsson 2.

Division 3 östra, damer:

ÅSARP-TRÄDET/REDVÄG–NORRA FÅGELÅS

2–3 (0–1)

Topplaget Norra Fågelås tog tre nya poäng och behåller serieledning efter 3–2-segern borta mot Åsarp-Trädet/Redväg.