31 aug 2016 21:55

31 aug 2016 21:56

Skön kväll för Terrängproppen

LÖPNING: 314 starter på Billingen

Terrängproppen lockar många unga till BIllingen.

På onsdagen sprang tvåårige Alvin Rintakoski för första gången.
– Jag tror nog att det blir fler gånger. Det här var något att bygga vidare på, säger pappa Thomas.

Terrängproppen har redan avverkat tre gånger på höstens omgång och i behagligt sensommarväder kom det en hel del folk till Billingens fritidsområde på onsdagen. Det noterades 314 starter och en av dem var alltså Alvin Rintakoski från Varnhem. Han tog sig runt med pappa Thomas och hade laddat upp innan.

– Han tycker jättemycket om att springa och var riktigt taggad, berättar Thomas.

Det här var första gången som de deltog i IFK Skövde FIK:s klassiska löpararrangemang som i år firar 50-årsjubileum. Det en kilometer långa varvet klarades av även om lekplatsen lockade en hel del mot slutet av rundan.

– Det var kul, en utmaning, tycker Thomas.

Nästa onsdag är det Terrängproppen som vanligt och då kommer det också finnas möjlighet att föranmäla sig till Lilla SLA-loppet den 10 september. Terrängproppen arrangeras då som en del av Lilla SLA-loppet i stället för onsdag den 14 september.

Resultat från onsdagens Proppen.

Terrängproppen har redan avverkat tre gånger på höstens omgång och i behagligt sensommarväder kom det en hel del folk till Billingens fritidsområde på onsdagen. Det noterades 314 starter och en av dem var alltså Alvin Rintakoski från Varnhem. Han tog sig runt med pappa Thomas och hade laddat upp innan.

– Han tycker jättemycket om att springa och var riktigt taggad, berättar Thomas.

Det här var första gången som de deltog i IFK Skövde FIK:s klassiska löpararrangemang som i år firar 50-årsjubileum. Det en kilometer långa varvet klarades av även om lekplatsen lockade en hel del mot slutet av rundan.

– Det var kul, en utmaning, tycker Thomas.

Nästa onsdag är det Terrängproppen som vanligt och då kommer det också finnas möjlighet att föranmäla sig till Lilla SLA-loppet den 10 september. Terrängproppen arrangeras då som en del av Lilla SLA-loppet i stället för onsdag den 14 september.

Resultat från onsdagens Proppen.