02 sep 2016 19:54

02 sep 2016 19:54

Inget lag-VM för Ljungberg

ENDURO

Falköpings MK-föraren Erik Ljungberg tvingas lämna återbud till Six days, lag-VM i enduro, där han blivit uttagen för att köra i trophylaget tillsammans med Kevin Olsen, Erik Appelqvist och Tibro MK:s Oliver Nelson.

Ett strulande knä är det som ställer till det och som tvingar Ljungberg att avstå tävlingen som körs i spanska Navarra mellan 11-16 oktober. Det blir i stället Joakim Grelsson, tävlandes för Fältjägarnas enduroförening i Östersund som tar Ljungbergs plats i landslaget.

Ett strulande knä är det som ställer till det och som tvingar Ljungberg att avstå tävlingen som körs i spanska Navarra mellan 11-16 oktober. Det blir i stället Joakim Grelsson, tävlandes för Fältjägarnas enduroförening i Östersund som tar Ljungbergs plats i landslaget.