02 sep 2016 21:46

02 sep 2016 21:47

Storseger för Sävehof

HANDBOLL: Billingehus Elitcup

IK Sävehof hade inga problem att besegra Hammarby i fredagens andra turneringsmatch. 32–19 är talande siffror.
– Jag är nöjd med vår prestation, kommenterade tränaren Robert Wedberg.

Wedberg som gjort comeback som tränare och nu var tillbaka i den gamla idrottshall där karriären en gång började som lovande spelare i IFK Skövde.

– Det är lite nostalgi att vara här igen, log ”Robban”.

Nu har han tagit över som tränare i Sävehof. Att döma av vad de visade mot Hammarby är laget starkt. Då skall det nämnas man spelade utan hemvändande Jonas Larholm som vilade efter en lättare vadskada.

– Jonas vilar i helgen, säger Wedberg.

Efter överkörningen av Hammarby väntar match mot IFK Skövde i finalen. Samma IFK som är den första gästen i seriepremiären i den helt nya Partille arena som skall invigas den 17 september. Det skall onekligen bli spännande att se hur IFK Skövde klarar sig mot ett Sävehof som har i stort sett hela laget från förra säsongen intakt.

Victor Fridén och Viktor Ottosson bästa målskyttar med fem mål var. Örn Ingi Bjarkasson gjorde sex mål för Hammarby.

Wedberg som gjort comeback som tränare och nu var tillbaka i den gamla idrottshall där karriären en gång började som lovande spelare i IFK Skövde.

– Det är lite nostalgi att vara här igen, log ”Robban”.

Nu har han tagit över som tränare i Sävehof. Att döma av vad de visade mot Hammarby är laget starkt. Då skall det nämnas man spelade utan hemvändande Jonas Larholm som vilade efter en lättare vadskada.

– Jonas vilar i helgen, säger Wedberg.

Efter överkörningen av Hammarby väntar match mot IFK Skövde i finalen. Samma IFK som är den första gästen i seriepremiären i den helt nya Partille arena som skall invigas den 17 september. Det skall onekligen bli spännande att se hur IFK Skövde klarar sig mot ett Sävehof som har i stort sett hela laget från förra säsongen intakt.

Victor Fridén och Viktor Ottosson bästa målskyttar med fem mål var. Örn Ingi Bjarkasson gjorde sex mål för Hammarby.