08 sep 2016 17:52

08 sep 2016 17:52

Blågul premiärförlust i Paralympics

PARASPORT

Paralympics har dragit i gång i Rio och för det svenska landslaget i goalball, med 18-årige Nils Posse från Skövde i laget, blev det förlust i den första matchen.

Sverige spelade mot värdnationen Braslilien som på förhand är en av favoriterna i turneringen och det slutade med siffrorna 6–9. Efter underläge med 1–5 i paus närmade sig Sverige i den andra halvleken, men kom inte närmare än 5–7.

Nästa match spelar Sverige mot Algeriet på fredagen.

Sverige spelade mot värdnationen Braslilien som på förhand är en av favoriterna i turneringen och det slutade med siffrorna 6–9. Efter underläge med 1–5 i paus närmade sig Sverige i den andra halvleken, men kom inte närmare än 5–7.

Nästa match spelar Sverige mot Algeriet på fredagen.