10 sep 2016 14:00

10 sep 2016 14:00

Skövde AIK-Stenungsunds IF - följ matchen här

Skövde AIK ångar på i toppen och spelar för att ta hem seriesegern i division 2 norra Götaland. Nästa hinder på vägen är Stenungsunds IF som gästar Södermalms IP på lördagseftermiddagen. SLA finns på plats och rapporterar direkt från matchen som börjar klockan 16.00.

Efter den mycket meriterande segern borta mot Karlstad BK har Skövde AIK satt sig i en bra sits inför de sex avslutande omgångarna. Försprånget till tvåan Uddevalla är sex poäng och till lagen på tredje plats är det åtta poäng.

På lördagseftermiddagen gästas Skövde AIK av Stenungsunds IF. SLA finns på plats på Södermalms IP och rapporterar direkt från matchen som börjar klockan 16.00.

 

Se vår rapportering nedan.

 

 

Efter den mycket meriterande segern borta mot Karlstad BK har Skövde AIK satt sig i en bra sits inför de sex avslutande omgångarna. Försprånget till tvåan Uddevalla är sex poäng och till lagen på tredje plats är det åtta poäng.

På lördagseftermiddagen gästas Skövde AIK av Stenungsunds IF. SLA finns på plats på Södermalms IP och rapporterar direkt från matchen som börjar klockan 16.00.

 

Se vår rapportering nedan.