14 sep 2016 22:13

15 sep 2016 12:27

Utvisningar blev Tibro IK:s fall

ISHOCKEY: Förlorade träningsmatchen mot Töreboda HF på bortaplan

Tibro IK förlorade träningsmatchen mot Töreboda HF med 2–6 på bortaplan.
– Vi har svårt att hålla fokus på rätt grejer och det gör mig jättebesviken. Vi spelar en ishockey som jag aldrig kan stå för någonstans utan vi får skärpa till det här ordentligt var och en för sig, säger Tibrotränaren Bjarne Lundh.

Tibro IK träningsspelade mot Töreboda HF på onsdagskvällen.

Det slutade med en klar förlust när Töreboda vann med 6–2 (1–0, 2–1, 3–1) efter att ha gjort de två sista målen i tom bur.

– Jag är jättebesviken på hur matchen utformar sig. Vi fortsätter att ta en hejdlöst massa utvisningar som gör att vi aldrig ger oss chansen att kunna vara med i matchen ordentligt, säger TIK-tränaren Bjarne Lundh och fortsätter:

– Vi måste spela mer med huvudet. Vi kan inte haka och slasha oss i kapp utan man får ta det extra skäret när det behövs. Vi har tolv tvåminutersutvisningar och i alla fall nio av dem är i offensiv zon. Det är inte ok. Där avgörs matchen. De gör bara ett mål i powerplay så är det något som är positivt så är det vårt spel i boxplay.

Töreboda HF, med Skövdetränaren Björn ”Böna” Brunstedt, har övertygat på försäsongen med tre vinster på fyra matcher hittills.

Mål: Tibro IK: Carl Gustavsson, Filip Molin.

Tibro IK träningsspelade mot Töreboda HF på onsdagskvällen.

Det slutade med en klar förlust när Töreboda vann med 6–2 (1–0, 2–1, 3–1) efter att ha gjort de två sista målen i tom bur.

– Jag är jättebesviken på hur matchen utformar sig. Vi fortsätter att ta en hejdlöst massa utvisningar som gör att vi aldrig ger oss chansen att kunna vara med i matchen ordentligt, säger TIK-tränaren Bjarne Lundh och fortsätter:

– Vi måste spela mer med huvudet. Vi kan inte haka och slasha oss i kapp utan man får ta det extra skäret när det behövs. Vi har tolv tvåminutersutvisningar och i alla fall nio av dem är i offensiv zon. Det är inte ok. Där avgörs matchen. De gör bara ett mål i powerplay så är det något som är positivt så är det vårt spel i boxplay.

Töreboda HF, med Skövdetränaren Björn ”Böna” Brunstedt, har övertygat på försäsongen med tre vinster på fyra matcher hittills.

Mål: Tibro IK: Carl Gustavsson, Filip Molin.