23 sep 2016 22:15

24 sep 2016 06:37

Fredagens fotboll

Division 4 norra

TIDAHOLMS GIF–FALKÖPINGS FK

1–2 (0–1)

Det var en sexpoängsmatch på Ulvesborg i toppstriden av division 4 på fredagskvällen. Hemmalaget och serietrean Tidaholms GIF hade chansen att dryga ut försprånget till seriefyran Falköpings FK men efter 90 minuters spel var det avståndet i tabellen utjämnat. FFK vann med 2–1 efter att Mikael Eriksson blivit segerskytt med sitt 2–1 mål i den 73:e matchminuten. Båda lagen har nu 38 poäng men TGIF behåller kvalplatsen då de har bättre målskillnad. Det blir nu en avgörande sista omgång där TGIF ska möta IFK Trollhättan på bortaplan medan FFK möter Trollhättans Bois på hemmaplan.

Mål: TGIF: Ninos Gewargis. FFK: Andreas Mann, Mikael Eriksson.

Division 4 norra

TIDAHOLMS GIF–FALKÖPINGS FK

1–2 (0–1)

Det var en sexpoängsmatch på Ulvesborg i toppstriden av division 4 på fredagskvällen. Hemmalaget och serietrean Tidaholms GIF hade chansen att dryga ut försprånget till seriefyran Falköpings FK men efter 90 minuters spel var det avståndet i tabellen utjämnat. FFK vann med 2–1 efter att Mikael Eriksson blivit segerskytt med sitt 2–1 mål i den 73:e matchminuten. Båda lagen har nu 38 poäng men TGIF behåller kvalplatsen då de har bättre målskillnad. Det blir nu en avgörande sista omgång där TGIF ska möta IFK Trollhättan på bortaplan medan FFK möter Trollhättans Bois på hemmaplan.

Mål: TGIF: Ninos Gewargis. FFK: Andreas Mann, Mikael Eriksson.