24 sep 2016 21:03

24 sep 2016 21:03

Skara HF tog första poängen i SHE

HANDBOLL

Nykomlingen Skara HF tog första poängen i SHE. De lyckades få oavgjort, 27–27, med sig i lördagens bortamatch mot Team Eslöv.

Hemmalaget ledde på slutet men med 14 sekunder kvar fick Skara HF straff. Den förvaltade gästernas Monika Rajnohova och hon fixade därmed en poäng till Skara.

Skara HF hade inte mycket att säga till om i den första halvleken och Team Eslöv ledde med klara 16–10 i halvtid. Ett försprång som kändes stabilt men Skara kröp successivt närmare och kvitterade för första gången just på straffkastet i slutsekunderna efter ett rafflande slut.

En stark insats av Skara HF när de kämpade sig tillbaka och alltså fick med sig en poäng. Det här var Skaras andra match i SHE. I premiären hemma mot Lugi HF i onsdags blev det klar förlust med 22–30.

Elin Ottosson blev bästa målskytt för Skara HF med nio fullträffar. I övrigt fördelades målskyttet i Skara på följande spelare: Monika Rajnohova 6, Jennie Brodén 4, Carolina Järlstam 2, Ewelina Ström 2, Maria Sundin 2, Alexandra Roos, Matilda Synnergren.

Hemmalaget ledde på slutet men med 14 sekunder kvar fick Skara HF straff. Den förvaltade gästernas Monika Rajnohova och hon fixade därmed en poäng till Skara.

Skara HF hade inte mycket att säga till om i den första halvleken och Team Eslöv ledde med klara 16–10 i halvtid. Ett försprång som kändes stabilt men Skara kröp successivt närmare och kvitterade för första gången just på straffkastet i slutsekunderna efter ett rafflande slut.

En stark insats av Skara HF när de kämpade sig tillbaka och alltså fick med sig en poäng. Det här var Skaras andra match i SHE. I premiären hemma mot Lugi HF i onsdags blev det klar förlust med 22–30.

Elin Ottosson blev bästa målskytt för Skara HF med nio fullträffar. I övrigt fördelades målskyttet i Skara på följande spelare: Monika Rajnohova 6, Jennie Brodén 4, Carolina Järlstam 2, Ewelina Ström 2, Maria Sundin 2, Alexandra Roos, Matilda Synnergren.