25 sep 2016 13:49

25 sep 2016 13:49

IFK Hjo föll med uddamålet

FOTBOLL: Division 4 norra

Ett IFK Hjo utan något mer än äran att spela för förlorade borta mot Edsvära/Norra Vånga.

Edsvära/Norra Vånga hade sett ur ett tabellperspektiv betydligt mer att spela för än Hjo som ligger på säker mark mitt i tabellen. Hemmalaget hade nämligen chansen att definitivt säkra nytt kontrakt via seger i helgen och det gjorde man också.

Den första halvleken bjöd på ett mål och det var hemmalaget som tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel. En kvart in på den andra halvleken kvitterade Hjo genom Mårten Gustafsson, men i den 71:a minuten avgjorde Edsvära/Norra Vånga matchen på Holmavallen och säkrade tre välbehövliga poäng.

Må, Hjo: Mårten Gustafsson.

Edsvära/Norra Vånga hade sett ur ett tabellperspektiv betydligt mer att spela för än Hjo som ligger på säker mark mitt i tabellen. Hemmalaget hade nämligen chansen att definitivt säkra nytt kontrakt via seger i helgen och det gjorde man också.

Den första halvleken bjöd på ett mål och det var hemmalaget som tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel. En kvart in på den andra halvleken kvitterade Hjo genom Mårten Gustafsson, men i den 71:a minuten avgjorde Edsvära/Norra Vånga matchen på Holmavallen och säkrade tre välbehövliga poäng.

Må, Hjo: Mårten Gustafsson.