05 okt 2016 10:05

05 okt 2016 10:06

SAIK-spelare kan bli prisad

FOTBOLL: Årets bästa spelare i division 2 ska utses

Skövde AIK har gått bra i årets seriespel och det återspeglas också när årets bästa spelare i division 2 norra Götaland ska utses.

Det är ett spelbolag som för fjortonde året i rad utser årets bästa spelare i de svenska div 2-serierna och nu har nomineringarna i de olika klasserna presenterats.

Det är journalister, bloggare, föreningar och tränare som tyckt till och det ligger till grund för utmärkelsen årets spelare. SAIK har spelare representerade i samtliga fyra klasser i division 2 norra Götaland.

I årets målvakt konkurrerar SAIK:s Markus Fröjd med Kristofer Hedlund, Karlstad BK samt Skoftebyn IF:s Michael Källehult. Fröjds lagkamrat Andreas Uusitalo är nominerad til årets back och tävlar mot Stefan Zarkovic, Karlstad BK samt Fredrik Brändén, IFK Uddevalla.

På mittfältet står kampen mellan SAIK:s Gustav Karlsson, Vänersborgs FK:s Andelo Vekic samt IFK Uddevallas Imer Beqiri och som årets anfallare är Sargon Abraham en av de tre nominerade. SAIK-anfallaren konkurrerar mot Valon Gashi, Vänersborgs FK samt Mahmoud Abed- Al- Mouti, IFK Uddevalla.

Vinnarna utses under oktober och förutom äran så vinner den bäste spelaren på respektive position 15 000 kronor där 10 000 kronor går till föreningen och 5 000 kronor till spelaren.

Det är ett spelbolag som för fjortonde året i rad utser årets bästa spelare i de svenska div 2-serierna och nu har nomineringarna i de olika klasserna presenterats.

Det är journalister, bloggare, föreningar och tränare som tyckt till och det ligger till grund för utmärkelsen årets spelare. SAIK har spelare representerade i samtliga fyra klasser i division 2 norra Götaland.

I årets målvakt konkurrerar SAIK:s Markus Fröjd med Kristofer Hedlund, Karlstad BK samt Skoftebyn IF:s Michael Källehult. Fröjds lagkamrat Andreas Uusitalo är nominerad til årets back och tävlar mot Stefan Zarkovic, Karlstad BK samt Fredrik Brändén, IFK Uddevalla.

På mittfältet står kampen mellan SAIK:s Gustav Karlsson, Vänersborgs FK:s Andelo Vekic samt IFK Uddevallas Imer Beqiri och som årets anfallare är Sargon Abraham en av de tre nominerade. SAIK-anfallaren konkurrerar mot Valon Gashi, Vänersborgs FK samt Mahmoud Abed- Al- Mouti, IFK Uddevalla.

Vinnarna utses under oktober och förutom äran så vinner den bäste spelaren på respektive position 15 000 kronor där 10 000 kronor går till föreningen och 5 000 kronor till spelaren.