08 okt 2016 12:15

08 okt 2016 20:22

Skövde AIK-Lidköpings FK - följ matchen här

Skövde AIK har chansen att säkra seriesegern i division 2 norra Götaland på lördagseftermiddagen. Lidköpings FK kommer på besök och SLA finns på plats och rapporterar direkt från Södermalms IP där matchstart är klockan 16.00.

Seriespelet går in i sitt slutskede och Skövde AIK har på lördagseftermiddagen chansen att säkra seriesegern i division 2 norra Götaland och därmed gå upp i division 1. I den nästsista omgången gästar Lidköpings FK Södermalms IP.

Förutsättningarna är följande. Skövde AIK leder serien med 49 poäng, fem poäng före tvåan IFK Uddevalla som spelar mot IK Gauthiod klockan 15.00 på lördagseftermiddagen.

I händelse av seger för Skövde AIK är avancemanget klart men även andra resultat kan räcka beroende på utfallet i matchen mellan IFK Uddevalla och IK Gauthiod i Grästorp. Skulle Gauthiod ta poäng mot Uddevalla spelar det ingen roll hur det går i matchen melllan Skövde AIK och Lidköpings FK. Då matchen i Grästorp spelas tidigare kan SAIK alltså redan i halvtidspausen mot Lidköpings FK ha säkrat seriesegern.

Där har ni alltså alla förutsättningar inför avgörandet.

Följ vår rapportering från mötet melllan Skövde AIK och Lidköpings FK nedan.

 

Seriespelet går in i sitt slutskede och Skövde AIK har på lördagseftermiddagen chansen att säkra seriesegern i division 2 norra Götaland och därmed gå upp i division 1. I den nästsista omgången gästar Lidköpings FK Södermalms IP.

Förutsättningarna är följande. Skövde AIK leder serien med 49 poäng, fem poäng före tvåan IFK Uddevalla som spelar mot IK Gauthiod klockan 15.00 på lördagseftermiddagen.

I händelse av seger för Skövde AIK är avancemanget klart men även andra resultat kan räcka beroende på utfallet i matchen mellan IFK Uddevalla och IK Gauthiod i Grästorp. Skulle Gauthiod ta poäng mot Uddevalla spelar det ingen roll hur det går i matchen melllan Skövde AIK och Lidköpings FK. Då matchen i Grästorp spelas tidigare kan SAIK alltså redan i halvtidspausen mot Lidköpings FK ha säkrat seriesegern.

Där har ni alltså alla förutsättningar inför avgörandet.

Följ vår rapportering från mötet melllan Skövde AIK och Lidköpings FK nedan.