11 okt 2016 11:52

11 okt 2016 12:09

IFK Skövde välkomnas till Idrottshallen

HANDBOLL: "Spelarna ska inte straffas"

Alla seniorspelare och seniorledare i IFK Skövde får årskort till HK Countrys matcher i Idrottshallen. Det har styrelsen enigt beslutat.

Handbollsklubbarna i Skövde har sedan flera år tillbaka bytt handbollspass, vilket har gett spelarna gratis inträde till grannklubbarnas matcher.

IFK Skövde valde att hoppa av samarbetet inför den här säsongen men HK Country har däremot beslutat att IFK:s spelare även i fortsättningen är välkomna till Idrottshallen.

Enig styrelse

”Om någonting inte känns bra så måste man göra något åt det. Det kändes inte bra att kräva entré av spelare som viger sitt liv åt sitt eget idrottande och dessutom vill komma och stötta sina kompisarna i vårt herrlag.” Så skriver Jan Karlgren i ett uttalande på HK Countrys hemsida.

– Vid lördagens match där jag stod i kassan kändes det helt orimligt att ta betalt av IFK-spelarna som kom och ville se sina kompisar spela. Jag drog ett mejl till styrelsen och ingen hade avvikande åsikter, säger Jan Karlgren, ordförande i klubben, till SLA och fortsätter:

– Vi är mer intresserade av deras insats och stöttning på läktaren, än vad vi är av deras pengar. Spelarna ska inte straffas för ett beslut som en styrelse har tagit. Vi vill att de ska känna sig välkomna.

Handbollsklubbarna i Skövde har sedan flera år tillbaka bytt handbollspass, vilket har gett spelarna gratis inträde till grannklubbarnas matcher.

IFK Skövde valde att hoppa av samarbetet inför den här säsongen men HK Country har däremot beslutat att IFK:s spelare även i fortsättningen är välkomna till Idrottshallen.

Enig styrelse

”Om någonting inte känns bra så måste man göra något åt det. Det kändes inte bra att kräva entré av spelare som viger sitt liv åt sitt eget idrottande och dessutom vill komma och stötta sina kompisarna i vårt herrlag.” Så skriver Jan Karlgren i ett uttalande på HK Countrys hemsida.

– Vid lördagens match där jag stod i kassan kändes det helt orimligt att ta betalt av IFK-spelarna som kom och ville se sina kompisar spela. Jag drog ett mejl till styrelsen och ingen hade avvikande åsikter, säger Jan Karlgren, ordförande i klubben, till SLA och fortsätter:

– Vi är mer intresserade av deras insats och stöttning på läktaren, än vad vi är av deras pengar. Spelarna ska inte straffas för ett beslut som en styrelse har tagit. Vi vill att de ska känna sig välkomna.