12 okt 2016 19:53

12 okt 2016 19:53

Albin Elowson fortsätter övertyga

ENDURO: Sixdays i Spanien

Det svenska juniorlaget, med bland andra Albin Elowson och Jesper Börjesson, behåller sin ledning efter den andra dagen av Sixdays, lag-VM i enduro, i Spanien.

Sixdays, lag-VM i enduro, fortsatte under onsdagen med mästerskapets andra dag.

Det svenska juniorlaget bestående av FMCK Skövdes Albin Elowson, Tibro MK:s Jesper Börjesson och Karlskogas Mikael Persson ledde efter den första dagen och fortsätter att ha ledningen efter en andra plats bakom Spanien på den andra dagen.

Försprånget ner till Spanien på andra platsen är drygt 15 sekunder.

Totalt ligger Elowson på en tolfte plats och Börjesson på en 20:e plats. Elowson fortsätter att imponera och är bäste svensk i tävlingen och tvåa i juniorklassen bakom Josep Garcia Montana från Spanien. Slår man ihop båda dagarna är Garcia bara tiondelar bakom totalledaren Taylor Robert från USA, som slutade tvåa på onsdagen.

Det svenska seniorlaget i World Trophy ligger på en sjätte plats efter två dagars tävlande. I laget ingår bland andra Oliver Nelson från Tibro MK. Nelson ligger totalt på en 33:e plats.

I damklassen ligger Sverige på en fjärde plats. Sixdays fortsätter under torsdagen.

Sixdays, lag-VM i enduro, fortsatte under onsdagen med mästerskapets andra dag.

Det svenska juniorlaget bestående av FMCK Skövdes Albin Elowson, Tibro MK:s Jesper Börjesson och Karlskogas Mikael Persson ledde efter den första dagen och fortsätter att ha ledningen efter en andra plats bakom Spanien på den andra dagen.

Försprånget ner till Spanien på andra platsen är drygt 15 sekunder.

Totalt ligger Elowson på en tolfte plats och Börjesson på en 20:e plats. Elowson fortsätter att imponera och är bäste svensk i tävlingen och tvåa i juniorklassen bakom Josep Garcia Montana från Spanien. Slår man ihop båda dagarna är Garcia bara tiondelar bakom totalledaren Taylor Robert från USA, som slutade tvåa på onsdagen.

Det svenska seniorlaget i World Trophy ligger på en sjätte plats efter två dagars tävlande. I laget ingår bland andra Oliver Nelson från Tibro MK. Nelson ligger totalt på en 33:e plats.

I damklassen ligger Sverige på en fjärde plats. Sixdays fortsätter under torsdagen.