13 okt 2016 17:13

13 okt 2016 17:13

Tuff start för Jonzon

GOLF

Michael Jonzon spelar British Masters just nu.

På torsdagen avgjordes den första rundan och Jonzon fick en tämligen tung start. Han gick runt banan i Chandlers Cross, Hertfordshire, på 74 slag. Det är tre över banans par. Michael inledde med åtta raka par innan det strulade till sig med en trippelbogey på det nionde hålet. En bogey och en birdie blev facit på de sista nio, vilket gör att Jonzon ligger en bit efter den absoluta toppen och det krävs bättre spel på fredagen om helgen skall bli lyckosam.

På torsdagen avgjordes den första rundan och Jonzon fick en tämligen tung start. Han gick runt banan i Chandlers Cross, Hertfordshire, på 74 slag. Det är tre över banans par. Michael inledde med åtta raka par innan det strulade till sig med en trippelbogey på det nionde hålet. En bogey och en birdie blev facit på de sista nio, vilket gör att Jonzon ligger en bit efter den absoluta toppen och det krävs bättre spel på fredagen om helgen skall bli lyckosam.