14 okt 2016 21:03

14 okt 2016 21:03

Jonzon missade cuten

GOLF

Det blev bara två rundor för Michael Jonzon från Skövde i British Masters. Andra dagen gick han runt på banans par, men eftersom han var tre över från första dagen räckte det inte till att få spela vidare under lördag och söndag.

Annars började det bra för Jonzon på fredagen och han gjorde tre birdies på de första nio hålen. Han gjorde en bogey också och ytterligare två på de avslutande nio vilket gjorde att resultatet inte räckte till.

Det blev bara två rundor för Michael Jonzon från Skövde i British Masters. Andra dagen gick han runt på banans par, men eftersom han var tre över från första dagen räckte det inte till att få spela vidare under lördag och söndag.

Annars började det bra för Jonzon på fredagen och han gjorde tre birdies på de första nio hålen. Han gjorde en bogey också och ytterligare två på de avslutande nio vilket gjorde att resultatet inte räckte till.