15 okt 2016 17:38

15 okt 2016 17:38

Hansson segrade i comebacken

ENDURO

Rikard Hansson som ådrog sig ett underarmsbrott vid Nordiska mästerskapen i mitten av augusti var tillbaka på hojen när Stadionenduron kördes på Kinnekulle Ring.

Med en marginal på nio sekunder i seniorklassen tog han hem totalsegern före Andreas Toresson.

Erik Ljungberg, Falköpings MK, vann elitklassen med en tid som räckte för att lägga beslag på den totala tredjeplatsen i finalen. Hjo MK:s Pontus Ståhl segrade i juniorklassen och tog samtidigt den totala fjärdeplatsen.

Med en marginal på nio sekunder i seniorklassen tog han hem totalsegern före Andreas Toresson.

Erik Ljungberg, Falköpings MK, vann elitklassen med en tid som räckte för att lägga beslag på den totala tredjeplatsen i finalen. Hjo MK:s Pontus Ståhl segrade i juniorklassen och tog samtidigt den totala fjärdeplatsen.