15 okt 2016 18:17

15 okt 2016 18:17

Sverige i ledning inför avslutningen

ENDURO: Six days

Under söndagen ska det avgöras. Då återstår det att se om det svenska juniorlaget kan hålla fast vid ledningen i Six days som i år körs i spanska Navarra.

Fem dagar är körda och de svenska juniorerna, Ablin Elowson, Jesper Börjesson och Mikael Persson, har varit i ledningen sedan starten i tisdags. Inför söndagens avslutande motocrossheat är de svenska juniorerna i ledningen med knappt en halv minuts marginal före USA.

Samtidigt har det svenska Trophy-laget, där Tibros Oliver Nelson ingår, har klättrat till fjärde plats inför söndagens avslutning. Detta efter att både Spanien och Italien tappat förare. Fortfarande är det USA som leder klassen före den nya tvåan Storbritannien. Tjeckien ligger trea.

Fem dagar är körda och de svenska juniorerna, Ablin Elowson, Jesper Börjesson och Mikael Persson, har varit i ledningen sedan starten i tisdags. Inför söndagens avslutande motocrossheat är de svenska juniorerna i ledningen med knappt en halv minuts marginal före USA.

Samtidigt har det svenska Trophy-laget, där Tibros Oliver Nelson ingår, har klättrat till fjärde plats inför söndagens avslutning. Detta efter att både Spanien och Italien tappat förare. Fortfarande är det USA som leder klassen före den nya tvåan Storbritannien. Tjeckien ligger trea.