16 okt 2016 19:12

16 okt 2016 19:12

Laget vann direkt

FOTBOLL: Charbel-effekt i Assyriska

Det blev seger direkt för Charbel Abrahams nya lag Assyriska från Södertälje som slåss för kontrakt i superettan.

Charbel som förra helgen firade seriesegern med Skövde AIK fick i veckan hastigt ta över Assyriska som riskerar att ramla ur. Nu blev det lyckosamt direkt. Assyriska besegrade Trelleborg med 4–3 efter en svängig match. Assyriska låg under med både 0–2 och 2–3 innan de kunde vända till vinst.

Tre omgångar återstår och Assyriska är kvar under nedflyttningsstrecket och har två poäng till Ljungskile och tre till Syrianska på kvalplats. Till Degerfors på fast mark, som leds av en annan före detta Skövde AIK-tränare Stefan Jacobsson, är det fem poäng. Assyriska möter Dalkurd på bortaplan i nästa omgång.

Charbel som förra helgen firade seriesegern med Skövde AIK fick i veckan hastigt ta över Assyriska som riskerar att ramla ur. Nu blev det lyckosamt direkt. Assyriska besegrade Trelleborg med 4–3 efter en svängig match. Assyriska låg under med både 0–2 och 2–3 innan de kunde vända till vinst.

Tre omgångar återstår och Assyriska är kvar under nedflyttningsstrecket och har två poäng till Ljungskile och tre till Syrianska på kvalplats. Till Degerfors på fast mark, som leds av en annan före detta Skövde AIK-tränare Stefan Jacobsson, är det fem poäng. Assyriska möter Dalkurd på bortaplan i nästa omgång.