09 dec 2016 11:54

09 dec 2016 11:54

Per Rehnlund årets domare i Västergötland

FOTBOLL

Västergötlands fotbollförbund har utsett Årets domare 2016. Valet föll på Per Rehnlund.

33-årige Per Rehnlund bor i Älvängen och har Skepplanda BTK som moderklubb. Domarklubben han tillhör är Trollhättans FDK.

Per valde att satsa som assisterande domare och detta har givit ett gott resultat. Han har aktivt förändrat träningen och satt mål för dömningen. Under året har han gjort 29 matcher som assisterande domare i Superettan och dessutom fick han göra debut i allsvenskan.

Han har totalt fått fyra matcher i högsta serien. Utöver detta har han blivit uttagen till fyra ungdomslandskamper och 2017 kommer han även döma Nordisk pojkturnering som enda AD i Sverige tillsammans med Magnus Lindgren, Göteborg.

Per är tacksam mot coacher/observatörer som hjälpt till med hans utveckling. Pers mål är att fortsätta utvecklas och ta en ordinarie plats som AD i allsvenskan och på sikt nå FIFA-status.

33-årige Per Rehnlund bor i Älvängen och har Skepplanda BTK som moderklubb. Domarklubben han tillhör är Trollhättans FDK.

Per valde att satsa som assisterande domare och detta har givit ett gott resultat. Han har aktivt förändrat träningen och satt mål för dömningen. Under året har han gjort 29 matcher som assisterande domare i Superettan och dessutom fick han göra debut i allsvenskan.

Han har totalt fått fyra matcher i högsta serien. Utöver detta har han blivit uttagen till fyra ungdomslandskamper och 2017 kommer han även döma Nordisk pojkturnering som enda AD i Sverige tillsammans med Magnus Lindgren, Göteborg.

Per är tacksam mot coacher/observatörer som hjälpt till med hans utveckling. Pers mål är att fortsätta utvecklas och ta en ordinarie plats som AD i allsvenskan och på sikt nå FIFA-status.