09 jan 2017 22:04

09 jan 2017 22:04

Wirdelius tar över Skövde IBF

INNEBANDY: Wremer lämnar

Mitt under pågående säsong får Skövde IBF:s herrlag ny ledning. Simon Wremer lämnar och ersätts i stället av Per Wirdelius.

Det blir ett välkänt ansikte som tar över som huvudtränare i Skövde IBF. Per Wirdelius som har spelat flera säsonger i Skövdes A-lag tar över efter att både Simon Wremer och Daniel Hessvall valt att lämna.

Föreningen skriver på sin webbsida:

”Skövde IBF har gjort klart med Per Wirdelius som ny huvudtränare för Sibben efter att Simon Wremer och Daniel Hessvall själva har valt att lämna sina uppdrag i föreningen. Perra är ett känt ansikte i föreningen och har flera säsonger som spelare i vårt A-lag. Han har även med sig erfarenhet som spelare i allsvenskan med Fagerhult/Habo.”

Wirdelius kommer att assisteras av SIBF:s lagkapten Simon Hultman.

”Vi hälsar grabbarna välkomna i sina nya roller och önskar dem lycka till i jakten på en kvalplats till div 1”, fortsätter föreningen på sin webbsida.

Skövde IBF ligger trea i division 2 efter att hittills ha spelat elva matcher så här långt. På lördag är det dags för derby på bortaplan mot Tibro IBK.

Det blir ett välkänt ansikte som tar över som huvudtränare i Skövde IBF. Per Wirdelius som har spelat flera säsonger i Skövdes A-lag tar över efter att både Simon Wremer och Daniel Hessvall valt att lämna.

Föreningen skriver på sin webbsida:

”Skövde IBF har gjort klart med Per Wirdelius som ny huvudtränare för Sibben efter att Simon Wremer och Daniel Hessvall själva har valt att lämna sina uppdrag i föreningen. Perra är ett känt ansikte i föreningen och har flera säsonger som spelare i vårt A-lag. Han har även med sig erfarenhet som spelare i allsvenskan med Fagerhult/Habo.”

Wirdelius kommer att assisteras av SIBF:s lagkapten Simon Hultman.

”Vi hälsar grabbarna välkomna i sina nya roller och önskar dem lycka till i jakten på en kvalplats till div 1”, fortsätter föreningen på sin webbsida.

Skövde IBF ligger trea i division 2 efter att hittills ha spelat elva matcher så här långt. På lördag är det dags för derby på bortaplan mot Tibro IBK.