10 jan 2017 16:06

10 jan 2017 16:06

Ännu en danska till Skara HF

HANDBOLL

SHE-jumbon Skara HF förstärker sin trupp med den danska talangen Nicoline Olsen från Skanderborg Håndbold.

Olsen är en 18-årig högernia med både EM-guld och VM-silver från ungdomsmästerskap på meritlistan.

– Klubbens ambitioner och den lösning de kunnat erbjuda är viktiga parametrar för mig och därför har jag valt att ansluta till Skara HF. Jag tror det är här som jag har den bästa möjligheten att utveckla mig som handbollsspelare och person, säger Olsen i ett pressmeddelande.

Olsen är en 18-årig högernia med både EM-guld och VM-silver från ungdomsmästerskap på meritlistan.

– Klubbens ambitioner och den lösning de kunnat erbjuda är viktiga parametrar för mig och därför har jag valt att ansluta till Skara HF. Jag tror det är här som jag har den bästa möjligheten att utveckla mig som handbollsspelare och person, säger Olsen i ett pressmeddelande.