14 feb 2017 21:10

14 feb 2017 21:11

Rafflande när Tibro HK tog poäng

Tibro HK svarade för en stark avslutning på den tuffa bortamatchen mot Skara HF U. Det räckte sånär till seger mot topplaget men hemmalaget fick sista ordet och Tibrotjejerna fick nöja sig med oavgjort.

Division 2 västsvenska norra, damer:

SKARA HF U–TIBRO HK

25–25 (14–9)

Tibro HK var på väg mot seger i den tuffa bortamatchen mot SHE-klubben Skara HF:s U-lag på tisdagskvällen.

Gästerna tog ledningen med 25–24 med knappt tre minuter kvar att spela. Då hade de hämtat upp ett underläge med 20–24 och vänt på matchen efter fem raka mål.

Det resultatet såg sedan ut att stå sig matchen ut men hemmalaget fick sista ordet och kunde kvittera i de absolut sista skälvande sekunderna av matchen. Snacka om rafflande avslutning av tillställningen i Skara idrottshall.

Annars fick hemmalaget en kanonstart på matchen och ledde med 6–1 efter knappt nio minuters spel. Differensen skulle vara den samma i pausvilan men i den andra halvleken kom alltså Tibro HK i kapp och gick även förbi efter en stark upphämtning. Det räckte alltså nästan till seger men Tibrotjejerna fick nöja sig med en poäng mot topplaget.

Mål: Tibro HK: Martina Johansson 7, Frida Stenberg 4, Julia Hallin 4, Micaela Eklind 3, Ellen Arthursson 3, Anna Thiberg 2, Josefine Eliasen, Linda Larsson.

Division 2 västsvenska norra, damer:

SKARA HF U–TIBRO HK

25–25 (14–9)

Tibro HK var på väg mot seger i den tuffa bortamatchen mot SHE-klubben Skara HF:s U-lag på tisdagskvällen.

Gästerna tog ledningen med 25–24 med knappt tre minuter kvar att spela. Då hade de hämtat upp ett underläge med 20–24 och vänt på matchen efter fem raka mål.

Det resultatet såg sedan ut att stå sig matchen ut men hemmalaget fick sista ordet och kunde kvittera i de absolut sista skälvande sekunderna av matchen. Snacka om rafflande avslutning av tillställningen i Skara idrottshall.

Annars fick hemmalaget en kanonstart på matchen och ledde med 6–1 efter knappt nio minuters spel. Differensen skulle vara den samma i pausvilan men i den andra halvleken kom alltså Tibro HK i kapp och gick även förbi efter en stark upphämtning. Det räckte alltså nästan till seger men Tibrotjejerna fick nöja sig med en poäng mot topplaget.

Mål: Tibro HK: Martina Johansson 7, Frida Stenberg 4, Julia Hallin 4, Micaela Eklind 3, Ellen Arthursson 3, Anna Thiberg 2, Josefine Eliasen, Linda Larsson.