15 feb 2017 15:33

15 feb 2017 15:33

Flygelholm uttagen till EM-kval

HANDBOLL

Skövde HF hade med tre spelare i U19-landslagets bruttotrupp inför EM-kvalet i Tjeckien, men det var endast Johanna Flygelholm som kom med i den slutliga truppen till kvalmatcherna.

Förbundskaptenerna Erik Larholm och Ola Månsson presenterade på onsdagen truppen som ska representera Sverige vid kvalet i Tjeckien 17 till 19 mars. Filippa Nyman och Marielle Lideskär, som fanns med i bruttotruppen på 28 spelare, finns inte med, men det gör däremot Johanna Flygelholm som blir SHF:s enda representant i laget.

I EM-kvalet spelar Sverige mot Tjeckien, Österrike och Serbien. Inför kvalet samlas laget på Bosön den 13 mars.

Förbundskaptenerna Erik Larholm och Ola Månsson presenterade på onsdagen truppen som ska representera Sverige vid kvalet i Tjeckien 17 till 19 mars. Filippa Nyman och Marielle Lideskär, som fanns med i bruttotruppen på 28 spelare, finns inte med, men det gör däremot Johanna Flygelholm som blir SHF:s enda representant i laget.

I EM-kvalet spelar Sverige mot Tjeckien, Österrike och Serbien. Inför kvalet samlas laget på Bosön den 13 mars.