19 mar 2017 15:31

19 mar 2017 15:31

Flygelholm målskytt mot Serbien

HANDBOLL: Sverige klart för U19-EM

Det svenska U19-damlandslaget stod för ett övertygande gruppspel i kvalet till EM.

I Tjeckien stod de svenska tjejerna som segrare med 24–23 mot Österrike på lördagen. I den följande matchen mot Serbien på söndagen blev den en svensk seger med 28–17. Där skrev Skövde HF:s Johanna Flygelholm in sig i målprotokollet med en fullträff. Sverige stod som segrare i sin grupp med maximala sex poäng före Serbiens fyra och är därmed klart för EM i Slovenien i sommar.

I Tjeckien stod de svenska tjejerna som segrare med 24–23 mot Österrike på lördagen. I den följande matchen mot Serbien på söndagen blev den en svensk seger med 28–17. Där skrev Skövde HF:s Johanna Flygelholm in sig i målprotokollet med en fullträff. Sverige stod som segrare i sin grupp med maximala sex poäng före Serbiens fyra och är därmed klart för EM i Slovenien i sommar.