20 mar 2017 14:45

20 mar 2017 14:45

Axel förlänger med SIK

ISHOCKEY

Axel Abrahamsson fortsätter att spela i SIK-tröjan i ytterligare två år. Den 19-årige backen som redan har gjort två A-lagssäsongen med klubben har skrivit på ett avtal som sträcker sig till och med säsongen 2018-2019.

”Axel är en målmedveten och tävlingsinriktad back som vi ser utvecklingspotential hos och som med fortsatt bra träning och coachning har stora förutsättningar att på sikt bli en ledande back i Skövde IK”, skriver föreningen i ett pressmeddelande.

Axel Abrahamsson fortsätter att spela i SIK-tröjan i ytterligare två år. Den 19-årige backen som redan har gjort två A-lagssäsongen med klubben har skrivit på ett avtal som sträcker sig till och med säsongen 2018-2019.

”Axel är en målmedveten och tävlingsinriktad back som vi ser utvecklingspotential hos och som med fortsatt bra träning och coachning har stora förutsättningar att på sikt bli en ledande back i Skövde IK”, skriver föreningen i ett pressmeddelande.