21 apr 2017 11:48

21 apr 2017 11:48

Ehn lämnar Frölunda för USA

ISHOCKEY

Ytterligare en spelare med rötterna i Skaraborg tar chansen på andra sidan Atlanten. Christoffer Ehn med Skara IK som moderklubb och som även spelat juniorhockey i Skövde IK har skrivit ett treårskontrakt med Detroit Red Wings.

Han lämnar Frölunda direkt och ansluter till Red Wings farmarlag i AHL, Grand Rapids, i slutspelet.

Ehn blir det tolfte spelaren som lämnar Frölunda som fyller på med nytt. Bland annat placeras skövdekillen Max Friberg där. Max spelar AHL-slutspel med St. Johns IceCaps som tillhör Montreal Canadiens. St. Johns möter Tampa Bays farmarlag, Syracuce Crunch i den första rundan.

Han lämnar Frölunda direkt och ansluter till Red Wings farmarlag i AHL, Grand Rapids, i slutspelet.

Ehn blir det tolfte spelaren som lämnar Frölunda som fyller på med nytt. Bland annat placeras skövdekillen Max Friberg där. Max spelar AHL-slutspel med St. Johns IceCaps som tillhör Montreal Canadiens. St. Johns möter Tampa Bays farmarlag, Syracuce Crunch i den första rundan.