17 jun 2017 19:14

17 jun 2017 19:14

Valtorps IF tog tung bortaseger

Valtorps IF besegrade Axvalls IF med 4–2 och tog tre viktig poäng i botten av division 5 östra.

Division 5 östra herrar

AXVALLS IF–VALTORPS IF

2–4 (0–2)

Valtorps IF tog en tung bortaseger i botten av tabellen när Axvalls IF avfärdades med 4–2. Bortalaget ledde med 2–0 redan i halvtid och i den andra halvleken gick Valtorp ifrån till en 4–0-ledning. Två sena reduceringsmål av Axvall spikade sedan slutresultatet till 4–2. Valtorp gick därmed om Axvall i tabellen och klättrade upp på rätt sida om strecken i den nedre regionen.

Målen: Valtorps IF: Emil Rydberg 2, Robin Assarsson, Christian Kullman.

Division 5 östra herrar

AXVALLS IF–VALTORPS IF

2–4 (0–2)

Valtorps IF tog en tung bortaseger i botten av tabellen när Axvalls IF avfärdades med 4–2. Bortalaget ledde med 2–0 redan i halvtid och i den andra halvleken gick Valtorp ifrån till en 4–0-ledning. Två sena reduceringsmål av Axvall spikade sedan slutresultatet till 4–2. Valtorp gick därmed om Axvall i tabellen och klättrade upp på rätt sida om strecken i den nedre regionen.

Målen: Valtorps IF: Emil Rydberg 2, Robin Assarsson, Christian Kullman.