18 jun 2017 20:10

18 jun 2017 20:10

Hörnebo föll med stora siffror

FOTBOLL: Division 2 norra Götaland, damer

Hörnebo SK kom till korta mot topplaget Mariestads Bois FF och förlorade ännu en gång i damtvåan.

Hörnebo har haft en tung vårsäsong resultatmässigt. Laget har bara tagit fyra poäng och ligger fast förankrat i botten av tabellen med bara Skara bakom sig. Förhoppningar fanns om att rubba topplaget Mariestad på hemmaplan, men det gick inte utan tabelltvåan vann med solklara siffror på Hörnebo IP.

Johanna Andersson nickade in 1–0 till bortalaget och sedan fyllde Mariestad även på med 2–0 före pausen.

I den andra halvleken var det fortsatt Mariestad som gjorde målen. Ännu ett nickmål från Johanna Andersson betydde 0–3 i den 58:e minuten. Sedan kom 0–4 på hörna och strax därefter ökade Bois även på till 5–0. Då hade Mariestad matchen i sin hand och det blev ytterligare tre bortamål.

Hörnebo har haft en tung vårsäsong resultatmässigt. Laget har bara tagit fyra poäng och ligger fast förankrat i botten av tabellen med bara Skara bakom sig. Förhoppningar fanns om att rubba topplaget Mariestad på hemmaplan, men det gick inte utan tabelltvåan vann med solklara siffror på Hörnebo IP.

Johanna Andersson nickade in 1–0 till bortalaget och sedan fyllde Mariestad även på med 2–0 före pausen.

I den andra halvleken var det fortsatt Mariestad som gjorde målen. Ännu ett nickmål från Johanna Andersson betydde 0–3 i den 58:e minuten. Sedan kom 0–4 på hörna och strax därefter ökade Bois även på till 5–0. Då hade Mariestad matchen i sin hand och det blev ytterligare tre bortamål.