10 aug 2017 21:28

10 aug 2017 21:28

Torsdagens fotboll

Division 5 östra

EKEDALENS SK–SILS IF

3–2 (1–2)

Ekedalens SK fortsätter att övertyga i seriespelet. Segern mot Sils IF var lagets elfte för säsongen och den andra efter sommaruppehållet. Ekedalen vände ett uddamålsunderläge i paus till seger hemma på Idrottsparken på torsdagskvällen och befäster sin serieledning efter 15 spelade omgångar.

Mål: Ekedalens SK: Henrik Häll, Emil Sand, Oskar Börjesson.

Division 3 östra damer:

GULLSPÅNG/HOVA/WEIMER–SKULTORPS IF

1–7 (0–4)

Skultorps IF:s damer tog en storseger borta mot Gullspång/Hova/Weimer.

– Kul med en vinst och det var på tiden att vi fick lite utdelning. Vi är jättenöjda med vinsten men har fortsatt saker att jobba med. Segern var i underkant och det var deras målvakt som höll nere siffrorna. Hon var grymt bra, säger Skultorps tränare Erik Andersson.

Mål: Skultorps IF: Amanda Johansson 3, Alicia Carlsson 2, Johanna Briland, Maria Levander.

Division 5 östra

EKEDALENS SK–SILS IF

3–2 (1–2)

Ekedalens SK fortsätter att övertyga i seriespelet. Segern mot Sils IF var lagets elfte för säsongen och den andra efter sommaruppehållet. Ekedalen vände ett uddamålsunderläge i paus till seger hemma på Idrottsparken på torsdagskvällen och befäster sin serieledning efter 15 spelade omgångar.

Mål: Ekedalens SK: Henrik Häll, Emil Sand, Oskar Börjesson.

Division 3 östra damer:

GULLSPÅNG/HOVA/WEIMER–SKULTORPS IF

1–7 (0–4)

Skultorps IF:s damer tog en storseger borta mot Gullspång/Hova/Weimer.

– Kul med en vinst och det var på tiden att vi fick lite utdelning. Vi är jättenöjda med vinsten men har fortsatt saker att jobba med. Segern var i underkant och det var deras målvakt som höll nere siffrorna. Hon var grymt bra, säger Skultorps tränare Erik Andersson.

Mål: Skultorps IF: Amanda Johansson 3, Alicia Carlsson 2, Johanna Briland, Maria Levander.