11 aug 2017 20:16

11 aug 2017 20:16

Thurin och blågult föll

HANDBOLL

Det blev förlust för det svenska U19-landslaget mot Danmark i U19-VM. IFK Skövdes Jack Thurin svarade för två mål i förlustmatchen i gruppspelet.

Det svenska U19-landslaget i handboll förlorade fredagskvällens tredje gruppspelsmatch i UVM i Georgien. Det blev förlust med 26–29 för Sverige mot Danmark efter 14–14 i halvlek. I den svenska truppen ingår bland andra IFK Skövdes spelare Jack Thurin. Han gjorde två mål på fem avslut i förlustmatchen. Sverige har nu förlorat två av sina tre matcher i mästerskapet. Sverige har två matcher kvar i gruppspelet. På söndag väntar match mot Frankrike och sedan möter blågult Bahrain på måndag.

Det svenska U19-landslaget i handboll förlorade fredagskvällens tredje gruppspelsmatch i UVM i Georgien. Det blev förlust med 26–29 för Sverige mot Danmark efter 14–14 i halvlek. I den svenska truppen ingår bland andra IFK Skövdes spelare Jack Thurin. Han gjorde två mål på fem avslut i förlustmatchen. Sverige har nu förlorat två av sina tre matcher i mästerskapet. Sverige har två matcher kvar i gruppspelet. På söndag väntar match mot Frankrike och sedan möter blågult Bahrain på måndag.