13 aug 2017 15:41

13 aug 2017 15:41

En seger för Skövde Saints

SOFTBOLL: SOFTBOLLSERIEN

Blandad pott för Skövde Saints i bortamötena med Enköping.

Skövde Saints spelade två matcher borta mot Enköping i softbollserien i lördags. Det slutade med en vinst och en förlust. Saints vann den första matchen med 8–6 men i det andra mötet fick Enköping revansch och kunde vinna med 6–3.

– Vår pitchning fungerade inte i början på den första matchen och Enköping hade övertaget. De tar poäng på oss direkt. Sedan började slagningen släppa för oss och vi sätter mer press på dem. Vi lyckades komma i kapp allteftersom och sedan gick vi även om. Sedan lyckades vi behålla vår ledning det sista och vinna. Det var en riktigt skön seger, säger Skövde Saints tränare Priya Mohlén Wendel.

– Det var två riktigt bra softbollmatcher. Även om vi förlorade den andra matchen var det här två värdefulla matcher inför fortsättningen, fortsätter hon.

Delad pott och därmed är Enköping fortsatt före i tabellen. Det står redan nu klart att lagen kommer att mötas i slutspelet i semifinalen som avgörs i början av september.

Skövde Saints spelade två matcher borta mot Enköping i softbollserien i lördags. Det slutade med en vinst och en förlust. Saints vann den första matchen med 8–6 men i det andra mötet fick Enköping revansch och kunde vinna med 6–3.

– Vår pitchning fungerade inte i början på den första matchen och Enköping hade övertaget. De tar poäng på oss direkt. Sedan började slagningen släppa för oss och vi sätter mer press på dem. Vi lyckades komma i kapp allteftersom och sedan gick vi även om. Sedan lyckades vi behålla vår ledning det sista och vinna. Det var en riktigt skön seger, säger Skövde Saints tränare Priya Mohlén Wendel.

– Det var två riktigt bra softbollmatcher. Även om vi förlorade den andra matchen var det här två värdefulla matcher inför fortsättningen, fortsätter hon.

Delad pott och därmed är Enköping fortsatt före i tabellen. Det står redan nu klart att lagen kommer att mötas i slutspelet i semifinalen som avgörs i början av september.