13 aug 2017 20:25

13 aug 2017 20:25

Ny förlust för TAIK

FOTBOLL: Division 4 norra

Tibro AIK får fortsätta att vänta på första segern i årets seriespel. Borta mot Lundsbrunns IF blev det en ny förlust.

Tibro AIK har det kämpigt i årets seriespel. I bortamötet med Lundsbrunns IF på söndagskvällen blev det ingen ljusning. TAIK förlorade med 2–3 och inkasserade sin 15:e raka förlust. TAIK har ännu inte tagit någon poäng i division 4 norra och det ser riktigt hopplöst ut när endast sju matcher återstår att spela.

Lundsbrunn ledde med 2–1 i halvtid och utökade sedan sin ledning på straff efter paus. Spelande Tibrotränaren Magnus Lagerin reducerade efter knappa timmens spel med sitt andra mål i matchen men närmare än så kom aldrig TAIK.

Mål: Tibro AIK: Magnus Lagerin 2.

Tibro AIK har det kämpigt i årets seriespel. I bortamötet med Lundsbrunns IF på söndagskvällen blev det ingen ljusning. TAIK förlorade med 2–3 och inkasserade sin 15:e raka förlust. TAIK har ännu inte tagit någon poäng i division 4 norra och det ser riktigt hopplöst ut när endast sju matcher återstår att spela.

Lundsbrunn ledde med 2–1 i halvtid och utökade sedan sin ledning på straff efter paus. Spelande Tibrotränaren Magnus Lagerin reducerade efter knappa timmens spel med sitt andra mål i matchen men närmare än så kom aldrig TAIK.

Mål: Tibro AIK: Magnus Lagerin 2.