11 okt 2017 20:46

11 okt 2017 20:49

Proppenlöpare prisades i Arena Skövde

FRIIDROTT: Tårta och plakett för idogt kämpande

Många barn har varit flitiga deltagare på Terrängproppen och på onsdagens prisutdelning kom belöningen för höstens rundor i form av plakett och tårta.

Höstens omgång av Terrängproppen startade i mitten på augusti och efter sju tillfällen är IFK Skövde FIK:s populära evenemang slut för den här säsongen.

I Arena Skövde samlades på onsdagskvällen de deltagare som under hösten gjort fem starter eller fler för en prisutdelning.

Som vanligt var det många barn på plats för att ta emot de välförtjänta plaketterna samt äta tårta. Totalt var det 245 stycken som hade klarat gränsen för att få plakett på avslutningen.

Under hösten har det sammanlagt blivit omkring 2000 starter och fyraåriga Alva Carmbrant från Skövde är en av dem som har gjort många starter.

– Hon är med varje onsdag och blev ledsen när det var slut för säsongen, säger mamma Emma Edman efter att Alva fått sin plakett.

Stefan Karlsson i IFK Skövde FIK kunde summera ännu en lyckad säsong.

– Det är glada och entusiastiska deltagare i allmänhet. Vi ser det här som något slags friskvårdsprojekt för gemene man och i synnerhet att barn får in det här med att man ska röra på sig samt att vädret faktiskt inte spelar någon roll, säger Stefan.

Att det blir en 52:a säsong för Terrängproppen 2018 råder det inga tvivel om.

– I mitten på april börjar det igen med samma premisser, konstaterar Stefan.

Samtliga pristagare i Terrängproppen finns på sidan 25.

Höstens omgång av Terrängproppen startade i mitten på augusti och efter sju tillfällen är IFK Skövde FIK:s populära evenemang slut för den här säsongen.

I Arena Skövde samlades på onsdagskvällen de deltagare som under hösten gjort fem starter eller fler för en prisutdelning.

Som vanligt var det många barn på plats för att ta emot de välförtjänta plaketterna samt äta tårta. Totalt var det 245 stycken som hade klarat gränsen för att få plakett på avslutningen.

Under hösten har det sammanlagt blivit omkring 2000 starter och fyraåriga Alva Carmbrant från Skövde är en av dem som har gjort många starter.

– Hon är med varje onsdag och blev ledsen när det var slut för säsongen, säger mamma Emma Edman efter att Alva fått sin plakett.

Stefan Karlsson i IFK Skövde FIK kunde summera ännu en lyckad säsong.

– Det är glada och entusiastiska deltagare i allmänhet. Vi ser det här som något slags friskvårdsprojekt för gemene man och i synnerhet att barn får in det här med att man ska röra på sig samt att vädret faktiskt inte spelar någon roll, säger Stefan.

Att det blir en 52:a säsong för Terrängproppen 2018 råder det inga tvivel om.

– I mitten på april börjar det igen med samma premisser, konstaterar Stefan.

Samtliga pristagare i Terrängproppen finns på sidan 25.

Pristagare Terrängproppen 2017 höst

Adam Ryder, Agnes Johansson, Albert Axelsson, Albin Strand, Alexander Ekdahl, Alfons Karlsson, Alfred Brunskog, Alfred Hellman, Alice Benjaminsson, Alicia Hultgren, Alicia Skiba Wedholm, Ally Malmgren, Alma Filander, Alva Carmbrant, Alva de Bruin, Alva Kjörk, Alva Larsson, Alvin Gustavsson, Alvin Johansson, Arthur Eriksson, Arvid Harnesk, Arvid Johansson, Arwid Mattsson, Asta Lähde, Aston Almhav, August Axelsson, Axel Ljungberg, Caisa Vinslöf, Charlie Almhav, Charlie Arenius, Charlie Arvidsson, Charlie Cunow, Charlie Green, Charlie Svahn, Christoffer Yousif, Clara Cederlöf, Clara Dahl, Cornelia Dahl, David Schönberg, Didrik Bånnsgård, Ebba Hellström, Ebba Schöldström, Edith Nordh, Edvin Aronsson, Edvin Hämäläinen, Elias Aronsson, Elias Yousif, Elis Alagic, Elis Lundholm, Elis Sandén, Ellen Palmqvist, Ellen Walsh, Ellie Alagic, Elliot Källefjord, Elmer Ljung, Elsa Lindberg, Elsa Lähde, Elton Nystedt, Elvira Elofsson, Emelie Ganebäck, Emilia Nord, Esther Harrysson, Estrid Johansson, Fabian Liivrand, Felicia Cunow, Filip Hallenius, Filip Liljegren, Filippa Rosén, Folke Ludvigsson, Frans Annesdotter, Freja Rosell, Gerda Lindberg, Grete Berggren, Herman Dahl, Hilda Eriksson, Hjalmar Doverfors, Hjalmar Lindberg, Ida Fredén, Idun Bånnsgård, Ilija Nordling, Irma Gullstrand, Isabell Hellkert Qvick, Isabell Wiklund, Isabelle Albinsson Martinsson, Isak Gullstrand, Isak Hattevig, Isak Liljegren, Ivan Aspeby, Jack Kilstam, Jack Svensson, Johan Unde, Julia Crnalic, Klara Engström, Klara Gröndahl, Klara Pantzar, Lavida Nordling, Leon Persson, Levi Laudon, Liam Gustavsson, Liam Svensson, Line Ryder, Linnea Andersson, Linus Johansson, Linus Lidén, Lizette Kihlgren, Loke Gruvesäter, Loke Gustavsson, Loui Friborg, Lova Ahlin, Lova Lidén, Lowe Hattevig, Lucas Fridén, Lucas Moberg, Lucas Yousif, Ludwig Belfrage, Lukas Engström, Lukas Feiril, Lukas Frykler, Maja Dahlstrand, Maja Johannesson, Malva Ahlin, Marta Björck, Matilda Ekström, Matilda Johansson, Maya Willbo Hjalmarsson, Melker Dahlstrand, Melker Sjöholm, Meya Renfors, Mila Sjöquist, Millie Willbo Hjalmarsson, Moa Johansson, Moa Rundqvist, Molly Lundberg, Måns Siewertz, Nellie Holmkvist, Nelly Berggren, Niklas Sjögren, Nils Agardtsson, Nils Birath, Nils Johannesson, Nils Kron, Noah Viberg, Noel Edin, Noel Rosell, Nora Kaland, Nora Karlsson, Oda Hattevig, Oliver Albinsson Martinsson, Oliver Berglund, Oliver Stojic, Olle Berggren, Olle Bjur, Olle Emstedt, Olle Göransson Rudell, Olle Hattevig, Olle Tauru Svensson, Oscar Persson, Oscar Siewertz, Oskar Olsson, Oskar Söderholm, Rasmus Hansen, Saga Ekberg, Saga Hansen, Saga Krona, Sander Carlsson, Sara Wedin, Sare Ayani, Sigge Friborg, Sigge Sandén, Sigge Thorvald, Sigrid Benjaminsson, Simon Fredén, Simon Thapa, Siri Bjurén, Siri Eriksson, Siri Sandén, Sixten Ahnheim, Sixten Green Carlström, Sixten Lake, Sixten Söderholm, Sixten Vilemyr, Svea Wester, Thea Lindfors, Thelma Eriksson, Theo Ingemarsson, Theo Johansson, Theo Norrby, Theo Wallgren, Theodor Gustavsson, Theodor Harrysson, Theodor Strand, Thindra Willbo Hjalmarsson, Tilde Nystedt, Tim Johansson Hellström, Tove Johansson, Tuva Göransson Rudell, Tuva Wilson, Walter Sjögren, Walter Söderqvist, Vera Gustavsson, Vera Lindén, Vilhelm Doverfors, Ville Liivrand, William Karlsson, Wilma Hedström, Wilma Rosén, Vincent Andersson Åberg, Vincent Holmkvist, Vincent Johansson, Zoey Hon.