12 okt 2017 14:41

12 okt 2017 14:41

SAIK föll mot Elfsborg

FOTBOLL

Finalen i Junior-DM spelades på Borås Arena där IF Elfsborg gästades av Skövde AIK. Elfsborg tog sig till final genom 2–1 mot Skoftebyn/Trollhättans Bois medan SAIK besegrade Vara SK med 6–0 i sin semifinal.

Första halvleken i finalen blev mållös. Hemmalagets Mentor Kelmendi satte sedan 1–0 efter 50 minuters spel innan Simon Jonsson strax därpå nickade in kvitteringen för Skövde AIK. Elfsborg gjorde sedan matchens sista mål och besegrade SAIK med 2–1 i DM-finalen för U19-lagen.

Första halvleken i finalen blev mållös. Hemmalagets Mentor Kelmendi satte sedan 1–0 efter 50 minuters spel innan Simon Jonsson strax därpå nickade in kvitteringen för Skövde AIK. Elfsborg gjorde sedan matchens sista mål och besegrade SAIK med 2–1 i DM-finalen för U19-lagen.