13 okt 2017 09:21

13 okt 2017 09:50

Skövde HF tappar spelare

HANDBOLL: Nya mittsexan har brutit sitt kontrakt

Mittsexan Linnea Elfström Schederin, 24 år, har brutit sitt kontrakt med Skövde HF. Hon har drabbats av en nackskada som stoppar henne från vidare spel.
– Ett tufft men nödvändigt beslut, säger hon till Skövde HF:s hemsida.

Det blev inget spel för Skövde HF:s nya mittsexa Linnea Elfström Schederin, som är handbollsfostrad i Ala IF i Ljusne, Hälsingland, i SHE. Hon spelade några träningsmatcher, bland annat i Annliz cup, för sin nya klubb men nu har hon bestämt sig för att bryta sitt kontrakt. En nackskada stoppar henne från fortsatt spel.

– Det är en gammal skada som jag drog på mig för två år sedan, när jag lyfte vikter. Då fick jag en extrem nackspärr och diskbuktning. Det är en skada som uppenbarar sig med cirka en månads mellanrum med extrema smärtor och orörlighet i hela kroppen, säger hon till Skövde HF:s hemsida.

Om handbollskarriären är över återstår att se. Nu handlar det främst om att bli kvitt skadan för 24-åringen som kom till Skövde HF ifrån Spårvägens HF i allsvenska till den här säsongen. Elfström Schederin har valt att flytta tillbaka till Stockholm.

Det blev inget spel för Skövde HF:s nya mittsexa Linnea Elfström Schederin, som är handbollsfostrad i Ala IF i Ljusne, Hälsingland, i SHE. Hon spelade några träningsmatcher, bland annat i Annliz cup, för sin nya klubb men nu har hon bestämt sig för att bryta sitt kontrakt. En nackskada stoppar henne från fortsatt spel.

– Det är en gammal skada som jag drog på mig för två år sedan, när jag lyfte vikter. Då fick jag en extrem nackspärr och diskbuktning. Det är en skada som uppenbarar sig med cirka en månads mellanrum med extrema smärtor och orörlighet i hela kroppen, säger hon till Skövde HF:s hemsida.

Om handbollskarriären är över återstår att se. Nu handlar det främst om att bli kvitt skadan för 24-åringen som kom till Skövde HF ifrån Spårvägens HF i allsvenska till den här säsongen. Elfström Schederin har valt att flytta tillbaka till Stockholm.