12 nov 2017 19:18

12 nov 2017 19:18

Helgens handbollsrapporter

HANDBOLL

Division 3 VSN

HK GULDKROKEN HJO–VÅRGÅRDA IK

31–11 (15–6)

Som siffrorna visar hade Guldkroken inga som helst problem att avfärda jumbolaget Vårgårda. Det stod 7–1 efter elva minuter så någon match i ordets rätta bemärkelse blev det aldrig. Guldkroken är kvar i toppen av tabellen tillsammans med Sörhaga från Alingsås.

Mål, G: Andreas Jonsson 7, Robert Åberg 5, Mattias Rosebrink-Lindqvist 5, Sebastian Arthursson 4, Freddy Yström 4, Simon Isaksson 2, Ola Wester 1, Dennis Larsson 1, Felix Berggren 1, Oskar Lejonberg 1.

Div 2 VSN, damer

HK COUNTRY–KROPPSKULTUR

18–29 (11–16)

Hemma mot serieledande GF Kroppskultur föll HK Country i sin tredje match den här säsongen.

Country ledde med 3–1 efter fyra och en halv minut, men sedan gick gästerna ifrån. I halvtid låg hemmalaget under med 11–16 och när matchen blåstes av vann Kroppskultur med 29–18. Därmed får Country fortsätta vänta på sina första poäng.

Mål, Country: Josefine Eriksson 5, Stina Lagerroth 4, Elin Hemström 3, Hanna Johnsson 2, Jennie Åström 1, Sara Thuresson 1, Alice Loft 1, Lina Dahl 1.

Div 3 VGL, damer

ULRICEHAMN–TIBRO HK

35–28 (17–13)

Efter tre raka segrar föll Tibro HK borta mot serieledande Ulricehamn. THK var med i början, men tappade sedan några mål som sedan blev tuffa att plocka in. Laget jobbade på, men Ulricehamn hade ett bra grepp om matchen.

Mål, Tibro: Tove Lindberg 10, Julia Ljung 9, Olivia Szekeres 4, Elina Ek Andersson 2, Sofia Ansgar 1, Karin Kronberg 1, Emilia Ek Andersson 1.

HB 78–HK GULDKROKEN HJO

28–23 (15–8)

HB 78 tog kommandot från start i Jönköpings Idrottshus och Guldkroken hamnade efter. I halvtid var Hjolaget sju bollar bakom men hämtade sedan in några mot slutet av matchen. Guldkroken blev ändå utan poäng efter en 23–28-förlust.

Mål, Guldkroken: Emilia Larsson 6, Emma Eriksson 6, Agnes Rosebrink 2, Sanna Börjesson 2, Sophie Falk 2, Frida Stenberg 2, Britta Eriksson 1, Maja Berg Ullander 1, Stina Ahlin 1.

Division 3 VSN

HK GULDKROKEN HJO–VÅRGÅRDA IK

31–11 (15–6)

Som siffrorna visar hade Guldkroken inga som helst problem att avfärda jumbolaget Vårgårda. Det stod 7–1 efter elva minuter så någon match i ordets rätta bemärkelse blev det aldrig. Guldkroken är kvar i toppen av tabellen tillsammans med Sörhaga från Alingsås.

Mål, G: Andreas Jonsson 7, Robert Åberg 5, Mattias Rosebrink-Lindqvist 5, Sebastian Arthursson 4, Freddy Yström 4, Simon Isaksson 2, Ola Wester 1, Dennis Larsson 1, Felix Berggren 1, Oskar Lejonberg 1.

Div 2 VSN, damer

HK COUNTRY–KROPPSKULTUR

18–29 (11–16)

Hemma mot serieledande GF Kroppskultur föll HK Country i sin tredje match den här säsongen.

Country ledde med 3–1 efter fyra och en halv minut, men sedan gick gästerna ifrån. I halvtid låg hemmalaget under med 11–16 och när matchen blåstes av vann Kroppskultur med 29–18. Därmed får Country fortsätta vänta på sina första poäng.

Mål, Country: Josefine Eriksson 5, Stina Lagerroth 4, Elin Hemström 3, Hanna Johnsson 2, Jennie Åström 1, Sara Thuresson 1, Alice Loft 1, Lina Dahl 1.

Div 3 VGL, damer

ULRICEHAMN–TIBRO HK

35–28 (17–13)

Efter tre raka segrar föll Tibro HK borta mot serieledande Ulricehamn. THK var med i början, men tappade sedan några mål som sedan blev tuffa att plocka in. Laget jobbade på, men Ulricehamn hade ett bra grepp om matchen.

Mål, Tibro: Tove Lindberg 10, Julia Ljung 9, Olivia Szekeres 4, Elina Ek Andersson 2, Sofia Ansgar 1, Karin Kronberg 1, Emilia Ek Andersson 1.

HB 78–HK GULDKROKEN HJO

28–23 (15–8)

HB 78 tog kommandot från start i Jönköpings Idrottshus och Guldkroken hamnade efter. I halvtid var Hjolaget sju bollar bakom men hämtade sedan in några mot slutet av matchen. Guldkroken blev ändå utan poäng efter en 23–28-förlust.

Mål, Guldkroken: Emilia Larsson 6, Emma Eriksson 6, Agnes Rosebrink 2, Sanna Börjesson 2, Sophie Falk 2, Frida Stenberg 2, Britta Eriksson 1, Maja Berg Ullander 1, Stina Ahlin 1.