12 nov 2017 21:54

12 nov 2017 21:54

Tibro IK utan poäng mot Töreboda

ISHOCKEY: Hockeytvåan södra A

Efter fredagens förlust hemma mot Vänersborg hade Tibro IK hoppats kunna studsa tillbaka borta mot Töreboda. Det ville sig dock inte och TIK blev poänglöst även på söndagen.

Fyra minuter in i matchen hade hemmalaget Töreboda HF tagit ledningen med 1–0. Två minuter senare kom 2–0. Först i inledningen av den andra perioden fick Tibro IK till en reducering och närmade sig då Töreboda.

Någon kvittering kom däremot aldrig och i stället var det hemmalaget som gjorde 3–1 i början av den tredje perioden. Med en minut kvar kom sedan avslutande 4–1 och TIK fick likt i fredags se sig besegrat och poänglöst.

På onsdag är det dags för match igen och då ställs Tibro mot Borås HC i en hemmamatch.

Tibros mål: Patrick Johansson.

Fyra minuter in i matchen hade hemmalaget Töreboda HF tagit ledningen med 1–0. Två minuter senare kom 2–0. Först i inledningen av den andra perioden fick Tibro IK till en reducering och närmade sig då Töreboda.

Någon kvittering kom däremot aldrig och i stället var det hemmalaget som gjorde 3–1 i början av den tredje perioden. Med en minut kvar kom sedan avslutande 4–1 och TIK fick likt i fredags se sig besegrat och poänglöst.

På onsdag är det dags för match igen och då ställs Tibro mot Borås HC i en hemmamatch.

Tibros mål: Patrick Johansson.