13 nov 2017 12:24

13 nov 2017 12:24

Lina tog silver på SM i hoppning

RIDSPORT

Lina Johnsson Anderberg, som tävlar för Falbygdens Hästsportförening, tog silver på SM för ungdomsryttare som arrangerades i Billdal.

Johnsson Anderberg och hästen Double of C utmanade om guldet, men ett nedslag i omhoppningen gjorde att ekipaget hamnade tvåa bakom Mikaela Gustaphson och Cum Laude som var felfria och dessutom snabbast i omhoppningen.

Det här var Johnsson Anderbergs sista år som ungdomsryttare och nu tar hon steget upp till senior.

Efter SM-tävlingen var hon nöjd även om hon grämde sig lite över att det inte blev felfritt i omhoppningen.

– Lite surt kanske, men det här är en bra avslutning på ungdomsåren. Och dessutom lite revansch från i somras när vi var bra med från början men inte kom över vattengraven i finalen, säger Lina på tidningen Ridsports hemsida.

Hon fortsätter:

– Nu ska vi ta steget upp som seniorer. Vi har inte startat 1,50 än, men vi är absolut redo för det.

Johnsson Anderberg och hästen Double of C utmanade om guldet, men ett nedslag i omhoppningen gjorde att ekipaget hamnade tvåa bakom Mikaela Gustaphson och Cum Laude som var felfria och dessutom snabbast i omhoppningen.

Det här var Johnsson Anderbergs sista år som ungdomsryttare och nu tar hon steget upp till senior.

Efter SM-tävlingen var hon nöjd även om hon grämde sig lite över att det inte blev felfritt i omhoppningen.

– Lite surt kanske, men det här är en bra avslutning på ungdomsåren. Och dessutom lite revansch från i somras när vi var bra med från början men inte kom över vattengraven i finalen, säger Lina på tidningen Ridsports hemsida.

Hon fortsätter:

– Nu ska vi ta steget upp som seniorer. Vi har inte startat 1,50 än, men vi är absolut redo för det.