14 feb 2018 19:44

14 feb 2018 19:44

Skövde KIK värvar ännu en amerikanska

FOTBOLL

Det blir ytterligare en amerikansk spelare i Skövde KIK under våren.

Mittfältaren Sandra Padilla är det senaste tillskottet.

Skövde KIK har redan förstärkt sin A-lagstrupp med tre stycken amerikanska importer inför stundande säsong i division 1 och nu får alltså trion Michaela Dooley, Kavita Battan och Emma Scaro sällskap av Sandra Padilla som likt övriga tre kommer till klubben på ett tre månaders turistvisum.

Mittfältare

Padilla är en mittfältare som kan spela både centralt och på kanterna och hon har spelat collegefotboll för University of the Pacific i Kalifornien.

Vi tror att Sandra till sammans med de övriga tre amerikanska spelare, kommer bidra till att öka kvaliteten på våra träningar och på matcher för att utbilda våra yngre spelare och låta dem växa in i division 1-spel successivt, skriver Skövde KIK på sin hemsida.

Precis som Michaela Dooley och Kavita Battan så var Sandra Padilla uttagen att representera Team USA som spelade universitets-OS i Taiwan förra året.

Skövde KIK har redan förstärkt sin A-lagstrupp med tre stycken amerikanska importer inför stundande säsong i division 1 och nu får alltså trion Michaela Dooley, Kavita Battan och Emma Scaro sällskap av Sandra Padilla som likt övriga tre kommer till klubben på ett tre månaders turistvisum.

Mittfältare

Padilla är en mittfältare som kan spela både centralt och på kanterna och hon har spelat collegefotboll för University of the Pacific i Kalifornien.

Vi tror att Sandra till sammans med de övriga tre amerikanska spelare, kommer bidra till att öka kvaliteten på våra träningar och på matcher för att utbilda våra yngre spelare och låta dem växa in i division 1-spel successivt, skriver Skövde KIK på sin hemsida.

Precis som Michaela Dooley och Kavita Battan så var Sandra Padilla uttagen att representera Team USA som spelade universitets-OS i Taiwan förra året.

  • Johan Espefält