11 jun 2018 21:23

11 jun 2018 21:23

Tidan tog säsongen första seger

FOTBOLL: Division 6 Mariestad

Efter en tuff start på årets seriespel var FC Skövde relativt nära att ta sin första seger på måndagen. Men i stället blev det Tidans IF som fick fira sin första seger för säsongen efter besöket på Rydsplanen.

Hemmalaget tog ledningen halvvägs in i första halvlek, men efter paus tog gästerna över. Kvitteringen kom tidigt och sedan gjorde Tidan både 2–1 och 3–1 innan hemmalaget kunde reducera i slutet av matchen. Matchens sista minuter blev mållösa och Tidan fick med sig samtliga poäng efter en 3–2-seger.

Mål: Skövde: Anton Tilly, Omar Abdirahman Nagaash. Tidan: Rickard Palm, Naeem Mohammad, Fredrik Norell.

Hemmalaget tog ledningen halvvägs in i första halvlek, men efter paus tog gästerna över. Kvitteringen kom tidigt och sedan gjorde Tidan både 2–1 och 3–1 innan hemmalaget kunde reducera i slutet av matchen. Matchens sista minuter blev mållösa och Tidan fick med sig samtliga poäng efter en 3–2-seger.

Mål: Skövde: Anton Tilly, Omar Abdirahman Nagaash. Tidan: Rickard Palm, Naeem Mohammad, Fredrik Norell.