10 jul 2018 20:21

11 jul 2018 19:44

Fortsatt dansk ledning i U6

CYKEL

Erlend Blikra från norska Team Coop och Ellinor Huusko från svenska Team Cresent var snabbast i herrarnas elitklass respektive damklassen när den andra etappen i U6 cycle tour, linjelopp i Daretorp, kördes på tisdagen.

Mads Östergaard Kstiensen från danska Team Herning CK behåller ledningen i herrklassen inför fortsättningen. På damsidan är det fortsatt Louise Holm Houback från danska Scandic Thylander som leder. På onsdagen körs den tredje etappen i form av ett linjelopp i Härja.

Mads Östergaard Kstiensen från danska Team Herning CK behåller ledningen i herrklassen inför fortsättningen. På damsidan är det fortsatt Louise Holm Houback från danska Scandic Thylander som leder. På onsdagen körs den tredje etappen i form av ett linjelopp i Härja.