11 jul 2018 19:43

11 jul 2018 19:44

Norrman har tagit över ledningen i U6

CYKEL

De tävlande i U6 cycle tour i Tidaholm har avverkat halva tävlingsveckan.

Snabbast i den tredje etappen, ett linjelopp kring Härja på onsdagen, var norske Erlend Blikra från Team Coop. I och med segern i onsdagens 186 kilometer långa etapp för herrarnas elitklass har Blikra tagit över ledningen från danske Mads Östergaard Kristensen från Team Herning CK.

På damsidan var Natalie Irene Midtsveen från norska NCF Region Sör snabbast på onsdagen när klassen avverkade 93 kilometer. Inför fortsättningen är det ändå Louise Holm Houbak från danska Scandic Thylander som behåller ledningen.

På torsdagen körs den fjärde etappen i form av ett GP. Herrarna cyklar då 52,9 kilometer medan damerna cyklar 34,5.

Snabbast i den tredje etappen, ett linjelopp kring Härja på onsdagen, var norske Erlend Blikra från Team Coop. I och med segern i onsdagens 186 kilometer långa etapp för herrarnas elitklass har Blikra tagit över ledningen från danske Mads Östergaard Kristensen från Team Herning CK.

På damsidan var Natalie Irene Midtsveen från norska NCF Region Sör snabbast på onsdagen när klassen avverkade 93 kilometer. Inför fortsättningen är det ändå Louise Holm Houbak från danska Scandic Thylander som behåller ledningen.

På torsdagen körs den fjärde etappen i form av ett GP. Herrarna cyklar då 52,9 kilometer medan damerna cyklar 34,5.