14 sep 2018 22:49

14 sep 2018 22:49

Fredagens lokala rapport

FOTBOLL

Division 3 mellersta Götaland

TIDAHOLMS GOIF–IF HAGA

3–0 (2–0)

När Tidaholms Goif gästade IF Haga i slutet av maj blev det en tung 2–5-förlust. Men hemma på Ulvesborg fick TGIF revansch på fredagskvällen.

Hemmalaget tog ledningen redan i den sjätte minuten när Paulo Younan satte 1–0-målet. Några minuter senare fortsatte Hannes Nilsson i samma stil när han utökade till 2–0. Tio minuter in i andra halvlek stod sedan Max Persson för matchen tredje och sista mål. Gästerna fick därmed lämna planen utan varken mål eller poäng.

Mål: T: Paulo Younan, Hannes Nilsson, Max Persson

Division 3 mellersta Götaland

TIDAHOLMS GOIF–IF HAGA

3–0 (2–0)

När Tidaholms Goif gästade IF Haga i slutet av maj blev det en tung 2–5-förlust. Men hemma på Ulvesborg fick TGIF revansch på fredagskvällen.

Hemmalaget tog ledningen redan i den sjätte minuten när Paulo Younan satte 1–0-målet. Några minuter senare fortsatte Hannes Nilsson i samma stil när han utökade till 2–0. Tio minuter in i andra halvlek stod sedan Max Persson för matchen tredje och sista mål. Gästerna fick därmed lämna planen utan varken mål eller poäng.

Mål: T: Paulo Younan, Hannes Nilsson, Max Persson