07 nov 2013 21:45

23 jan 2015 15:34

Hjotrade Årets Rookie - i Tibro

NÄRINGSLIVSGALAN: Fullsatt Inredia

Trerätters galamiddag, mingel och prisutdelningar. Det folkröstade priset till årets rookie gick till delägarna i Hjotrade.
– Det får oss att vilja satsa ännu mer, säger företaget.

På torsdagskvällen arrangerades näringslivsgalan av företagarna Skövde-Tibro tillsammans med Tibro kommun.

– Förhoppningen är en trevlig kväll tillsammans. Samverkan av alla former är nyckeln till framgång, menade näringslivschef Per Garenius.

Kvällen inleddes med mingel i foajén innan det var dags för presentation av årets rookie. Ett pris som röstas fram av folket och där de nominerade i år var Trämagasinet, Isocell och Hjotrade. Priset gick till Hjotrade och lämnades över med följande motivering:

– Företaget har gjort en satsning i Tibro kommun tack vare dess geografiska läge och de goda transportmöjligheter som finns till och från Tibro. Strax därefter deklarerades årets lantbrukspris till Jonsboda gård. Juryn lämnade över priset med följande ord:

– Britt och Bo-Gunnar har med ett engagerat och målinriktat arbete utvecklat och breddat företaget till att omfatta flera verksamhetsområden. Familjen har under åren varit på alerten och anammat ny teknik och nya produktionsmetoder. Jonsboda Gård AB är idag ett av de mest framgångsrika landsbygdsföretagen i Tibro.

– Det känns fantastiskt och en ära. En uppmuntran värmer alltid, säger Britt Johansson, Jonsboda gård. Kvällen fortsatte med middag innehållande quiz och allsång.

På torsdagskvällen arrangerades näringslivsgalan av företagarna Skövde-Tibro tillsammans med Tibro kommun.

– Förhoppningen är en trevlig kväll tillsammans. Samverkan av alla former är nyckeln till framgång, menade näringslivschef Per Garenius.

Kvällen inleddes med mingel i foajén innan det var dags för presentation av årets rookie. Ett pris som röstas fram av folket och där de nominerade i år var Trämagasinet, Isocell och Hjotrade. Priset gick till Hjotrade och lämnades över med följande motivering:

– Företaget har gjort en satsning i Tibro kommun tack vare dess geografiska läge och de goda transportmöjligheter som finns till och från Tibro. Strax därefter deklarerades årets lantbrukspris till Jonsboda gård. Juryn lämnade över priset med följande ord:

– Britt och Bo-Gunnar har med ett engagerat och målinriktat arbete utvecklat och breddat företaget till att omfatta flera verksamhetsområden. Familjen har under åren varit på alerten och anammat ny teknik och nya produktionsmetoder. Jonsboda Gård AB är idag ett av de mest framgångsrika landsbygdsföretagen i Tibro.

– Det känns fantastiskt och en ära. En uppmuntran värmer alltid, säger Britt Johansson, Jonsboda gård. Kvällen fortsatte med middag innehållande quiz och allsång.

  • Frans Nilsson