16 dec 2013 15:38

23 jan 2015 15:36

Filmkändisar på ungdomsfest

Kändisar från filmens och musikens värld träffades då ungdomsgruppen i pingstkyrkan hade julfest.

Ungdomarna samlas varje fredagskväll i källarvåningen till olika aktiviteter. I december avslutas höstsäsongen med en julfest. I år var temat kändisar och alla som kom utklädda till någon känd person deltog i en tävling. De närvarande kunde rösta på vem de tyckte var bäst i kategorierna bästa idé, galnaste idé och det bästa genomförandet. Filmskådisar var det som lockat de flesta.

– Jag är Katniss Everdeen från filmen ”Hungry games”. Det är en grym film och jag har också läst boken, sa Amanda Sandnes.

Ungdomspastor Sven Eriksson hade tillsammans med ungdomsrådet lagt upp programmet för festen. Alla gäster fotograferades av en inbjuden kändisfotograf innan de fick gå och sätta sig att äta. Allt medan mysig julmusik spelades i bakgrunden. Sedan fortsatte man med olika tävlingar och spex. Det fanns också godis och glögg för de som ville ha. Sven Eriksson som träsktrollet Shrek var tippad som vinnare i tävlingen om bästa utklädnad och det blev han som tog hem två av de tre kategorierna. Han vann för bästa idé och för det bästa genomförandet. Alexander Sandnes som Rambo vann i kategorin galnaste idé.

Ungdomarna samlas varje fredagskväll i källarvåningen till olika aktiviteter. I december avslutas höstsäsongen med en julfest. I år var temat kändisar och alla som kom utklädda till någon känd person deltog i en tävling. De närvarande kunde rösta på vem de tyckte var bäst i kategorierna bästa idé, galnaste idé och det bästa genomförandet. Filmskådisar var det som lockat de flesta.

– Jag är Katniss Everdeen från filmen ”Hungry games”. Det är en grym film och jag har också läst boken, sa Amanda Sandnes.

Ungdomspastor Sven Eriksson hade tillsammans med ungdomsrådet lagt upp programmet för festen. Alla gäster fotograferades av en inbjuden kändisfotograf innan de fick gå och sätta sig att äta. Allt medan mysig julmusik spelades i bakgrunden. Sedan fortsatte man med olika tävlingar och spex. Det fanns också godis och glögg för de som ville ha. Sven Eriksson som träsktrollet Shrek var tippad som vinnare i tävlingen om bästa utklädnad och det blev han som tog hem två av de tre kategorierna. Han vann för bästa idé och för det bästa genomförandet. Alexander Sandnes som Rambo vann i kategorin galnaste idé.

  • Börje Sahlén