04 jun 2014 12:46

23 jan 2015 15:45

Hårfön orsakade brand

Det var en hårfön med sladden kvar i eluttaget som orsakade en mindre brand i en villa i Kårtorp utanför Tibro på onsdagsförmiddagen.

Räddningstjänsten kunde dock snabbt släcka elden som började i familjens badrum.

Tack vare ett huslarm nåddes räddningstjänsten direkt och familjemedlemmar kunde sedan snabbt ta sig hem. Ingen människa kom till skada, men en del brand- och sotskador uppstod främst i villans badrum och sovrum och räddningstjänsten fick sätta in en kraftig fläkt för att lufta ur huset.

Det var en hårfön med sladden kvar i eluttaget som orsakade en mindre brand i en villa i Kårtorp utanför Tibro på onsdagsförmiddagen.

Räddningstjänsten kunde dock snabbt släcka elden som började i familjens badrum.

Tack vare ett huslarm nåddes räddningstjänsten direkt och familjemedlemmar kunde sedan snabbt ta sig hem. Ingen människa kom till skada, men en del brand- och sotskador uppstod främst i villans badrum och sovrum och räddningstjänsten fick sätta in en kraftig fläkt för att lufta ur huset.